GLH :

Slachtoffer worden van een verhaalbaar verkeersongeval of medische fout, het kan iedereen overkomen.

Naast medische klachten krijgt u vaak ook problemen om aan het werk te blijven, om het huishouden draaiende te houden en de letselschade met de verzekeringsmaatschappij te regelen.

Verder kunt u worden onderworpen aan medische onderzoeken, waarvan u de uitkomsten zelf moeilijk kunt beoordelen. Grote verzekeringsmaatschappijen sturen vaak professionals op u af om uw letselschade zo snel en goedkoop mogelijk af te handelen.

U doet er goed aan om vroegtijdig een specialist in te schakelen, want de meeste slachtoffers verdwalen snel binnen het complexe 'landschap' van letselschade. Onze eigen GLH letselschade-experts hebben uitgebreide kennis van dit rechtsgebied en zijn u graag van dienst. Door deze jarenlange ervaring helpen wij u snel weer op weg!

Register Letselschade :

GLH voldoet aan alle kwaliteitseisen die De Letselschade Raad stelt. GLH is daarom ook ingeschreven in het kwaliteits Register Letselschade waarop een onafhankelijke Commissie toeziet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het Register Letselschade is hét overkoepelend kwaliteitsregister voor professionele dienstverleners in letselschadezaken.
 

 

 

Via De Letselschade Raad kunnen slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars nagaan wie in dit register is ingeschreven.

Het register is bedoeld om slachtoffers zekerheid te bieden over de kwaliteit van schadeafwikkeling.

In het Register Letselschade zijn opgenomen:
Gekwalificeerde belangenbehartigers zoals letselschade-experts en letselschade-advocaten die zich conformeren aan de kwaliteitseisen die de branche aan hen stelt.
– Overige dienstverleners die de Gedragscodes GBL, GOMA en De Letselschade Richtlijnen onderschrijven en zich hebben gecommitteerd om die na te leven.

Letselschade :

Bij letselschade kunt u onder andere denken aan de volgende situaties:

- Verkeersongeval / Ongeluk door een Aanrijding (bijv. als fietser, voetganger, inzittende)
- Arbeidsongeval / Bedrijfsongeval
- Vallen, Struikelen, Uitglijden
- Beroepsziekte (asbest, schildersziekte, stoflongen)
- Letsel bij kind
- Medische fout
- Mishandeling / Geweld
- Sportongeval
- Ongeval met dieren
- Overlijdensschade
- Schade bij zelfstandige
- Whiplash
- Iets anders, vraag vrijblijvend na !

GratisLetselHulp.nl fiets
GratisLetselHulp_hondenbeet
GratisLetselHulp.nl aanrijding
slachtofferhulp_bedrijfsongeval

Gratis :

Wij bieden Gratis Letsel Hulp
Twijfelt u over de eventuele voorwaarden van het woord "gratis" ? Niet doen! Bij ons bestaan geen kleine lettertjes! Ons motto is "slachtoffers helpen bij hun letselschade" en bij een verhaalbare schade zijn er geen kosten voor u. Een slachtoffer van een ongeval heeft wettelijk recht op deskundige bijstand en onze kosten worden vergoed door de veroorzaker / diens verzekeraar. Vooraf beoordelen wij kostenloos of uw schade in onze ogen verhaalbaar is of niet. Mocht na het (door ons) opstarten van uw claim blijken dat de schade toch niet verhaalbaar is (buiten de rechter om), dan zijn er uiteraard ook geen kosten voor u!

Afspraak :

Bent u slecht of niet in staat uzelf te verplaatsen en wilt u daarom liever thuis afspreken? Of wellicht vindt u dat sowieso prettiger? Dat is voor ons geen enkel probleem, wij komen graag bij u langs!

Vragen :

 
Heeft u vragen of twijfels over een mogelijke letselschade? Vul vrijblijvend ons LetselHulp-formulier in, start een anonieme Chat, stuur ons een E-mail, of bel ons op 085-2500085.
Sowieso nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.
 
GLH: Gericht, Gratis én Goed!